Aziziye İlkokulu

Vizyon: Bu günü dünden daha önde, daima iyi, doğru ve güzel adına değişme, gelişme içinde olan, ulusunu çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmayı hedefleyen insan ve insanlığın yücelmesi için çalışan bir eğitim kurumuyuz.

Misyon: Atatürk İlkelerine bağlı, milli değerlerimizi benimseyen ve koruyan, Türk Milli Eğitiminin ve okul öncesi eğitimin amaçları doğrultusunda; kendini ifade edebilen girişimci, çağdaş düşünen, estetik duygusuna sahip , kendisi ve toplumuyla barışık bireyler yetiştirmek, onlara 21. yüzyılın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak ve öğrencilerin; bilgiye ulaşma yöntemlerini öğrenmelerini, ilgi ve becerilerini keşfederek geliştirebilmelerini, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini, toplum içerisinde etkin, verimli birer birey olmaları, yaşadığı topluma ve insanlığa yararlı olabilmelerini, çağın gereklerine uygun olarak toplumda yerini almış sağlıklı, üretken ve mutlu yetişkinler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Ders başlama saati 09.00 Ders bitiş saati 14.10´dur.
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://burduraziziyeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Aziziye Köyü/BURDUR

Öğretim Şekli :Tam gün öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Aziziye Köyü

Adres - Aziziye Köyü/BURDUR

Ulaşım Ulaşım ancak özel araçlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 47 km